Overslaan en naar de inhoud gaan

Landbouwmechanisatie

Je bent eigenaar van een landbouwmechanisatiebedrijf en wil meer rendement uit je bedrijf. Je wil meer grip op je voorraadbeheer, vaker inzicht in je cijfers en meer regie over je bedrijf. Zodat je kunt beslissen op basis van feiten in cijfers in plaats van op intuïtie. Maar hoe pak je dat aan en waar haal je die tijd vandaan?

Altijd inzicht met tussentijdse rapportages

De tussentijdse rapportage is een belangrijk instrument om te sturen op betere prestaties en meer rendement. Elke maand krijg je een overzicht van je bedrijfsresultaten en elke 3 maanden een kwartaalrapportage. Je hebt direct inzicht in de marges per discipline, product of dienst van de verkoopafdeling en de werkplaats. Ook zijn de resultaten per monteur en per vertegenwoordiger inzichtelijk.

Je bedrijf gereedmaken voor overname

Overweeg jij om je bedrijf te verkopen? We hebben veel ervaring met het begeleiden van verkooptrajecten in de lmb-branche. We behartigen jouw belangen naar derde partijen zoals de koper en de bank en adviseren wij jou in elke fase van het proces.

Stuur niet langer op gevoel, maar op feiten & cijfers

Als LMB-specialist weten wij wat er speelt binnen een landbouwmechanisatiebedrijf en hoe je de financiële bedrijfsvoering aan moet sturen. Met onze ervaring, expertise en tools helpen wij jou om meer rendement te halen uit jouw landbouwmechanisatiebedrijf. We hebben de know how om de cijfers te interpreteren en op basis daarvan te sturen op een hoger rendement. Want meten is weten. Wil jij als LMB-ondernemer meer rendement, minder tegenvallers, meer rust, en meer zekerheid. Dan maken wij graag kennis met jou.

De voordelen van DCHTBJ!

  • Altijd weten waar je staat met je bedrijf dankzij tussentijdse rapportages
  • Kunnen sparren met een accountant met kennis van de lmb-branche 
  • Via de benchmark maandelijks je bedrijfsprestaties kunnen vergelijken met de concurrent 
  • Professionele begeleiding bij het verkoopproces van je bedrijf
  • Deskundig advies van een accountant & specialist in LMB-bedrijfvoering
  • Effectief kunnen sturen op feiten & cijfers voor meer rendement  
  • Deskundig advies bij koop en verkoop van LMB -bedrijf