Overslaan en naar de inhoud gaan

Visie

Onze naam DCHTBJ! vertelt al veel over onze visie. Over het ‘waarom’ van onze onderneming. Omdat we ons vak zo mooi vinden, zijn we er ooit aan begonnen. Kortgezegd: duidelijkheid in de cijfers creëren zodat onze opdrachtgevers de juiste keuzes kunnen maken voor hun organisatie of bedrijf.

Maar daarin staan we niet alleen. De meeste accountants en fiscalisten zijn zo begonnen. Maar om je in die markt te onderscheiden ontwikkel je een visie. Een idee over jouw bedrijf dat past bij wie je bent en dat potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Daarom hebben wij een aantal keuzes gemaakt.

Om te beginnen blijven we dichtbij onszelf. We doen ons niet groter, interessanter of mooier voor dan we zijn. Dit tekent onze nuchterheid.  Een no-nonsense mentaliteit die ook heel goed past bij de regio waarin wij actief zijn: het Noorden en vooral Friesland. Bovendien past die no-nonsense houding ook goed bij de klanten die in de loop van de jaren voor ons kozen: MKB-bedrijven waaronder veel familiebedrijven.

Die opdrachtgevers ervaren ook dat wij dicht bij hun bedrijf staan. Dat we oprecht geïnteresseerd zijn in de mensen en de bedrijfsvoering. En dat die oprechte interesse zich vertaald in heldere cijfers en eerlijke adviezen. Zo ontstaat een vertrouwensrelatie waardoor wij ons werk optimaal kunnen doen en waardoor onze opdrachtgevers met de juiste financiële inzichten kunnen ondernemen. Varierend van investeren tot koersverandering. En van personeelsbeleid tot overname.

DCHTBJ! heeft hiermee een heel eigen positie in de markt veroverd. We bieden vele disciplines onder 1 dak en schakelen zo nodig specialisten in bij specifieke, complexe zaken. Dit maakt ons een betrouwbare adviseur die ook alert is op veranderingen, zowel maatschappelijk als technisch. Hiermee houden we rekening in de dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld door het inzetten van de nieuwe digitale technieken en rekening houdend met duurzame ontwikkelingen.

Dit alles heeft van DCHTBJ! een organisatie gemaakt waarmee het prettig werken is, waar eerlijkheid voorop staat en waar de tarieven nooit de reden zijn om afscheid van elkaar te nemen. Kortom, voor MKB-bedrijven in het Noorden is DCHTBJ! accountants en adviseurs een keuze waar je op korte en lange termijn veel aan hebt!