Overslaan en naar de inhoud gaan

MKB

Een hoger rendement is goed voor jou als ondernemer en versterkt de waarde van je onderneming. Wij helpen jou om je rendement te verhogen en onderaan de streep meer over te houden. Wil jij je bedrijf naar een hoger niveau tillen en beter laten renderen? Je kunt op ons rekenen.

Veel gevoel voor het MKB

Wij werken voor een groot aantal branches binnen het midden- en kleinbedrijf. Hierdoor beschikken we over veel specifieke kennis en informatie die we natuurlijk inzetten bij onze analyses en adviezen. Met benchmarking toetsen we jouw kengetallen aan die van je branchegenoten. Wij analyseren je ondernemingsgegevens en houden je een spiegel voor. Waar liggen kansen en verbeterpunten? Zo werken we samen met jou aan de optimalisatie van je ondernemingsresultaten. En zeer belangrijk: bij ons draait het niet alleen om de cijfers, maar vooral om de mensen die cijfers tot stand brengen!

Bepaal jouw resultaatbepalers 

We onderzoeken wat de resultaatbepalers van jouw bedrijf zijn: de cruciale factoren die jouw rendement beïnvloeden. Voor een transportbedrijf is dat het aantal kilometers, voor een installatiebedrijf is dat het aantal uren en voor een webshop is dat het aantal bezoekers per dag. Resultaatbepalers zijn de knoppen waaraan je kunt draaien om je rendement te verhogen. Elk bedrijf is anders, elke situatie is anders en ook ambities verschillen per ondernemer. We onderzoeken aan welke knoppen jij kunt draaien om jouw rendement te verhogen.

Sturen op cijfers

Met onze tussentijdse rapportages krijg je vervolgens per kwartaal actueel inzicht in de cijfers van je bedrijf. Zo kun je zien wat de resultaten van je handelingen zijn en of bijsturen wenselijk is. Een meerjarenbegroting geeft je vervolgens een helder inzicht in de consequenties van je investeringen op korte en lange termijn. Op basis hiervan kun je jouw investeringsstrategie bepalen. Zodat je op een verstandige manier kunt groeien en je bedrijf beter kunt laten renderen

De voordelen van DCHTBJ! accountants

  • Weten wat de resultaatbepalers van je bedrijf zijn 
  • Sturen op feiten en cijfers
  • Regelmatig contact met je eigen contactpersoon 
  • Advies voor slim en verstandig investeren
  • Klankbord: en altijd eerlijke en directe feedback
  • Deskundig advies bij koop en verkoop van je bedrijf