Overslaan en naar de inhoud gaan

Martin de Vries AA

Als accountant en mede-eigenaar voel ik me vooral adviseur op fiscaal en bedrijfseconomisch vlak. Wat ik erg mooi vind om te doen zijn de overnametrajecten die ik begeleid.

Sinds 2000 werk ik er fulltime, maar in 1989 begon ik al te werken voor De Vries & Partners. Ik bracht toen als dertienjarige jongen de post van het kantoor rond in Lemmer, dat was mijn eerste bijbaantje. Het kantoor is door mijn ouders opgericht in 1971 en sinds 2006 heb ik samen met Herman negentig procent van de aandelen overgenomen. Sinds 2015 zijn we samen voor honderd procent aandeelhouder. In 2018 is Dennis van Marle er bij gekomen en in 2022 Reinoud de Boer en Henk Kooij. Samen maken we de toekomst van DCHTBJ!

Met name de diversiteit in het werk vind ik erg leuk. Het ene moment werk je voor een klant met veel B.V.’s en een groot vermogen en het andere moment voor een winkelier of een andere MKB’er. Maar voor alle klanten hebben we toegevoegde waarde: in belasting besparen of in meer geld verdienen. Ik heb de meeste ervaring in de mechanisatiewereld, maar met restaurants, winkels, autogarages, akkerbouw, watersport en recreatie heb ik ook veel affiniteit.

Accountant en mede-eigenaar

Vestiging

  • Lemmer